lørdag 1. mai 2010

Trange jeans = fritt fram?


I Australia er en mann frikjent for voldtekt, se her, fordi man mener at jentas jeans var såpass trange at hun måtte ha hjulpet til med å få de av (!)
Hvordan er dette mulig? Med eller uten klær, så skal enhver form for sex være samtykkende. Det er når som helst lov å si nei, og det skal respekteres. Uansett hvor trange klærne er, kan de selvsagt tas av med makt. Selv hender det jeg selv presser mitt eget legeme inn i trange klær, og jeg tror så lenge man har klart å få de på seg, går det fint å få de av også, med eller uten samtykke.. Jeg skjønner rett og slett ikke hva påkledning har med saken å gjøre, da er vi tilbake til "gamle dager" hvor en sexy, tiltrekkende kvinne kunne takke seg selv hvis hun ble voldtatt...
Jeg prøver å leve meg inn i situasjonen, og ser for meg at jeg neppe hadde kunnet beskrevet akkurat hvordan en mann hadde fått av meg buksene. Dette fordi jeg hadde vært redd, fått panikk, blitt sint, etc. Da tror jeg hjernen blir fokusert på det som er viktig, nemlig forsvar eller å flykte. Andre detaljer blir dermed selektert vekk som mindre viktig..

Så "moralen" er altså, gå med store jeans hvis du skal bli trodd ved en eventuell voldtekt..

1 kommentar:

 1. Hallo!!!
  Takk for veldig hyggelig kommentar på bloggen min!
  Sprøtt med dusjen!
  Har lest innleggene dine nå og synes de er utrolig bra!
  Vi har nok noe til felles oppe i tankekverna også! :)
  Liker også tittelen på bloggen din!!!
  Stå på og skriv i vei! Skal snoke innom bloggen din fremover jeg!
  Ha en super kveld!
  Mia :)

  SvarSlett